Bio-odborné poradenstvív oblasti rostlinných olejů

Využijte rady Yanna Maurel-Loré , odborníka v kosmetice a tvůrce bio-expertní péče estime & sens vytvořené z přesvědčení:  „Neexistují špatné produkty, existují jen špatné volby.“

V této džungli návrhů vám může pomoci vybrat produkty podle typu vaší pleti, ročního období a toho, jak se cítíte, pouze kosmetička.

Venku je zima, moje pleť jako by mi říkala, že nic nezabere, a přesto si nehodlám kupovat speciální krém na pár dní nebo dokonce týdnů chladného počasí.

Určitě mi dáte za pravdu, že není ani EKOnomické, ani EKOlogické kupovat si krém, který nevypotřebujete přes zimu a jakmile bude zase teplo, bude jen ležet vzadu v šuplíku.

Pojďme tedy objevit nebo znovu objevit úžasnou sílu organických rostlinných olejů.

Jaké jsou tyto superschopnosti?

V první řadě jsou tyto organické rostlinné oleje bio-mimetické s pokožkou, což znamená, že pronikají hluboko do kůže a jsou výjimečně dobře vstřebávány kožními buňkami.

Poskytují výživu velmi bohatou na esenciální mastné kyseliny a vitamíny, mikroživiny nezbytné pro správnou funkci všech našich orgánů, včetně pokožky.

 

 
 
 

Nedostatek zářivosti, mdlá pleť, napjatá pokožka...

Zjistili jste, že vaše pleť není zářivá, je mdlá a trochu napjatá?

Dvoufázové olejové sérum Bi-phase - hydra-eclat bude vaší injekcí vitamínů a hydratace.

Jeho dvoufázová textura si získá i ty, kteří se zdráhají používat olej ve své každodenní rutině.

 

První jemné vrásky, nepříjemné pocity, nedostatek pružnosti...

Cítíte, že se na vaší pleti začínají projevovat známky stárnutí, a s chladnějším počasím se vrásky začínají rýsovat o něco hlouběji... Neváhejte: tento ultrapronikavý arganový olej olejové sérum simplessence anti-âge vaši pleť zjemní, vyhladí a povzbudí a jeho sladká pomerančová vůně vás nádherně uklidní.

 

 

 

 

Povislá, napjatá pleť, potřebuje vaše pleť vzpruhu?

Vznešený elixír mládí elixír sublime jeunesse 30 ml s fantastickou účinnou látkou bidens pilosa, známou také jako rostlinný retinol, bude pro vaši zimu nezbytnou vzpruhou proti vráskám. Je nesrovnatelně jemný, stejně aktivní jako ohleduplný k vaší pleti.

Jeho mimořádně výživná textura dodává devitalizované pleti pružnost. Pohodlná a hedvábně hladká jako hedvábí díky kombinaci výživných olejů z arganu, dýňových semínek a plodů rakytníku řešetlákového pro obnovený komfort!

 

 
 
 

Yannova rada k aplikaci élixiru sublime jeunesse

Trocha krému do dlaně, jedna nebo dvě pumpičky organického rostlinného oleje  élixiru sublime jeunesse Estem & sens, promíchejte a naneste na celý obličej, krk a dekolt (nezapomínáme na ně) a dlaněmi naplocho nechte úplně proniknout zabalit obličej a co nejvíce uvolnit svaly (vyhýbejte se očnímu okolí).

Uvědomte si, jaké blahodárné účinky přinášíte své pleti, protože je prokázáno, že to zvyšuje účinnost kosmetických přípravků.

Během dne se dotýkejte své pokožky: nebudete věřit, jak je hebká!

Yannova rada „Více“.

Perfektním odličovačem v zimě je pečlivý nektarový odličovač obličeje a očí minutie nectar démaquillant 150 ml : jemnost oleje a lehkost gelu v jednom a tom samém produktu!

N

Nevlhčete odumřelé kožní buňky a využijte svou investici do organického rostlinného oleje estime&sens co nejlépe pomocí správného peelingu!

V zimě si stejně jako zvířata, která si vytvářejí peří nebo srst, aby se chránila před chladem, vytváříte i vy pokožku.

Tyto odumřelé buňky se hromadí na povrchu a zanechávají vám matnou pleť a nepříjemný pocit. Pokud se tedy nechcete potýkat s odumřelými kožními buňkami a snižovat účinnost své rutinní péče o pleť o 50 %, proveďte exfoliaci pleti.

 

Okamžitý rozjasňující peeling - gommage éclat immédiat  nebo  pečlivý exfoliační nektar -minutie nectar démaquillant , najděte ten nejvhodnější pro vaši pleť díky našemu odbornému organickému poradenství .

Chcete-li znovu získat sametové ruce , měl by být tělový peeling 2 v 1 doplněn o náš oblíbený zimní produkt , ikonický ve verzi z limitované edice: baume-drainant-detoxifiant .