Clever Beauty - PROČ VYROBENO VE FRANCII?

VYROBENO VE FRANCII, UŽ NEVÁHEJTE!

Vyrobeno ve Francii, francouzsky vyrobeno nebo v angličtině vyrobeno ve Francii, je pro vás důležitý termín, šestiúhelník.

Vyrobeno ve Francii si mezi spotřebiteli rok od roku získává na proslulosti. Chtějí konzumovat lépe pro své zdraví, ale také předat lepší kvalitu života budoucím generacím. Výrobky vyrobené ve Francii najdeme v několika odvětvích: v potravinářství, textilu, ale také v kosmetice, přičemž hlavním společným bodem je propagace francouzského know-how.

VŠE VÁM PROZRADÍME!


Chcete se rozhodnout pro Made in France? Chcete vědět, odkud pocházejí vaše produkty? Ale nevěříte snadno? Chcete dát svým nákupům smysl?

Proto je pro nás důležité sdělit vám, odkud naše produkty pocházejí. U některých stačí, aby montáž proběhla ve Francii, aby byl výrobek považován za vyrobený ve Francii.

Pro ostatní je nezbytné jít dál!

POJĎME, ŘEKNEME VÁM VŠECHNO!

Od vývoje až po distribuci, včetně designu, výroby a balení, je Clever Beauty, která se nachází na jihu Francie v Aix-en-Provence, 100% francouzskou značkou.

Receptura je výsledkem tříleté spolupráce mezi Maevou, laborantkou a zakladatelkou značky, a francouzskou laboratoří.

Víčko proti odpadu vymyslela také Maëva a navrhla ji Diodae, samostatně výdělečně činná žena z jižního regionu. S péčí ho vyrobil Eric, manažer malého a středního podniku ve Varu. Poté je toto víčko proti odpadu sestaveno v Aix-en-Provence zdravotně postiženými pracovníky, aby se podpořila integrace.

Propojení s tímto know-how je symbolem kvality díky pečlivému sledování v různých fázích výroby.

Veletrh MIF, který se koná v Paříži, tyto produkty zviditelňuje. Účastníci jsou kontrolováni, protože poskytují důkaz o původu produktů, které zastupují.



ANGAŽOVANÁ ZNAČKA


Nákup vyrobený ve Francii, podpora francouzského průmyslu a zaměstnanosti ve Francii. Znamená to také zvolit lepší kvalitu výrobků, podporovat respekt k životnímu prostředí, ale také mít potvrzení, že produkt byl vyroben v souladu se sociálními standardy, které respektují zaměstnance.
Nákupem přírodních a ekologicky odpovědných laků na nehty Clever Beauty zvýhodňujete společnosti v lidském měřítku. Znamená to vybrat si produkt, jehož kvalita byla zajištěna po celou dobu jeho výroby. Znamená to, že jste schopni dokončit celý svůj produkt a vyhnout se plýtvání.

Made in France je opravdová výzva, kterou pro vás budeme i nadále plnit!

JAK SI VYBRALI TUTO ZNAČKU?

Objevil se boom francouzských podnikatelů, kteří se pustili do vytváření produktů vyrobených ve Francii. Dobré zprávy!
Tito podnikatelé přepisují obraz i hodnoty Francie. Tato země se pak stává aktivem jejich společnosti, jejich výchozím bodem, jako je například Le Slip français.

Made in France se pak stává skutečnou silou, zárukou kvality a jistotou zaručeného původu.
Tyto hodnoty jsou poháněny transparentností mezi francouzskými značkami a vašimi spotřebiteli, což jsme mohli pozorovat v celém tomto článku.

V Clever Beauty děláme vše pro to, abychom propagovali francouzské know-how, a to se pravděpodobně nezmění! 😉

Autor: CLEVER BEAUTY