Clever Beauty - PROČ VYROBENO VE FRANCII?

txnxwhg6

Clever Beauty - VYROBENO VE FRANCII - NEVÁHEJTE!

Made in France, je důležitý termín pro vás, šestiúhelník.

Vyrobeno ve Francii získává rok od roku proslulost mezi spotřebiteli. Chtějí lépe konzumovat pro své zdraví, ale také předat lepší kvalitu života budoucím generacím. Výrobky vyrobené ve Francii nacházíme v několika odvětvích: potravinářství, textilu, ale také v kosmetice, přičemž hlavním společným bodem je ocenění francouzského know-how.

ODHALÍME VŠE!


Chcete se rozhodnout pro made in France? Chcete vědět, odkud pocházejí vaše produkty? Ale nevěříte snadno? Chcete dát svým nákupům smysl?

Proto je pro nás důležité sdělit vám, odkud naše produkty pocházejí. Pro některé stačí, že se montáž uskuteční ve Francii, aby byl výrobek považován za vyrobený ve Francii.

Pro ostatní je důležité jít dál!

POJĎME, ŘEKNEME VÁM VŠECHNO!

Od vývoje až po distribuci, přes design, výrobu a balení, Clever Beauty, která se nachází na jihu Francie v Aix-en-Provence, je 100% francouzská značka.

Receptura je výsledkem tříleté spolupráce mezi laboratoří a Maëvou, laborantem a zakladatelem značky, a francouzskou laboratoří.

Uzávěr proti odpadu navrhla také Maëva s Diodaem, podnikatelem z jižního regionu. Vyrobil ho s péčí Eric, manažer malého a středního podniku ve Var. Pak je tento uzávěr proti odpadu sestaven v Aix-en-Provence zdravotně postiženými pracovníky, aby podpořil integraci.

Propojení s tímto know-how je symbolem kvality díky pečlivému sledování v různých fázích výroby.

Výstava MIF, která se koná v Paříži, tyto produkty zviditelňuje. Účastníci jsou kontrolováni, protože prokazují původ produktů, které zastupují.

5s65v9bd

ANGAŽOVANÁ ZNAČKA


Nakupujte made in France, podpořte francouzský průmysl a zaměstnanost ve Francii. Znamená to také zvolit si lepší kvalitu výrobků, podporovat respekt k životnímu prostředí, ale také mít potvrzení, že výrobek byl vyroben v souladu s respektujícími sociálními normami – zaměstnanců. Nákupem přírodních a ekologicky laků od Clever Beauty zakoupíte kvalitu a vyhnete se odpadu.

Made in France je skutečnou výzvou, kterou pro vás budeme i nadále splňovat!

JAK SI VYBRALI TUTO ZNAČKU?

Zrodil se boom francouzských podnikatelů, kteří se pustili do tvorby produktů vyrobených ve Francii. Dobrá zpráva!
Tito podnikatelé přepisují obraz a hodnoty Francie. Tato země se pak stává aktivem jejich společnosti, jejich výchozím bodem, jako je například Le Slip français.

Made in France se pak stává skutečnou silou, zárukou kvality a zárukou zaručeného původu.
Tyto hodnoty jsou řízeny transparentností mezi francouzskými značkami a vámi spotřebiteli, kterou jsme pozorovali v tomto článku.

V Clever Beauty vynakládá veškeré úsilí na propagaci francouzského know-how a to se pravděpodobně nezmění!