VÝBĚR PEELINGU - E&S

Tajemství úspěšné 
 exfoliace: TIPY ODBORNÍKŮ

Pro udržení zářivé pleti je nezbytné začlenit peeling jednou nebo dvakrát týdně v závislosti na typu vaší pleti.

Přirozený cyklus obnovy pokožky trvá v průměru 28 dní, během kterých se regenerují různé vrstvy pokožky.

Hromadění odumřelých buněk na povrchu epidermis je pravděpodobně zodpovědné za vaši rozmazanou pleť.
Chcete-li mít a udržovat zářivou pleť, exfoliace – ať už mechanická nebo enzymatická – je spojencem všech typů pleti, včetně té nejcitlivější.

Kromě toho, že je to nezastavitelné gesto proti stárnutí, které podporuje obnovu buněk, exfoliace pomáhá zjemnit texturu pokožky a maximalizovat účinky vaší rutiny péče o pleť aplikované poté.

Peeling urychluje proces loupání pokožky, který pod vlivem masáže v době aplikace stimuluje obnovu buněk. Tato akce umožňuje pokožce "resetovat" se produkcí nových buněk, což má za následek jasnější pleť a jemnější texturu pleti.

Peelingy 

 EsteemandSense-Face-Tube-ScrubEclimmediat-FaceScrubBio-Shooting2

Okamžitý rozjasňující peeling

Certifikovaný organický peeling Immediate Radiance Scrub s gurmánskou mandlovou vůní je spojencem suché, normální až smíšené pleti, která hledá zářivost.

Díky obsaženému aloe vera a šípkovému oleji plní tento certifikovaný organický exfoliant trojí poslání: hydratuje, sjednocuje pokožku a má vlastnosti proti stárnutí.

Čím je výjimečná? Komplementarita jeho dvou typů zrn (jojobová koule a bambus) mu umožňuje exfoliovat, uvolňovat a zjemňovat texturu pokožky v jediném kroku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 visage_nectar-exfoliační-pečlivé-bezzrnné-střelba-

Pečlivý exfoliační nektar bez obilovin

 

Certifikovaný organický pečlivý exfoliační nektar bez obilovin je určen pro všechny typy pleti, zejména pro citlivou a reaktivní pleť a/nebo mastnou problematickou pleť.

Tento organický exfoliant bez obilovin, který je velmi ohleduplný k epidermis, jemně odstraňuje všechny odumřelé kožní buňky z epidermis díky kombinovanému působení papáji a kyseliny salicylové.

Jeho velmi jemné a certifikované organické složení vám umožní začlenit toto kosmetické gesto každý týden do vaší rutiny péče o pleť.
Ocení ji zejména mastná pleť s nedokonalostmi, protože nadměrně nestimuluje mazové žlázy.

Normální pleť může 2x týdně střídat okamžitý rozjasňující gommage éclat immédiat se zrnkama a nectar exfoliant sans grains minutie peeling bez pečlivých zrnek, aby odhalila čistou a zářivou pleť.